Personatges de la sèrie

9 de nov. 2007

Sagues (I): Bola de Drac

Dragon Ball té moltes sagues a partir de les quals es veu com Goku coneix els que seran amics seus i com van creixent i van fent-se forts dia a dia. La primera part (Bola de Drac) està subdividida en sis parts.

1a Part: A la recerca de les Boles de Drac
Aquesta part de Bola de Drac consta de 13 capitols en els quals Bulma i Goku van a buscar les Boles de Drac per demanar-li un desig al Drac Sagrat (Xèron), durant aquesta part aniran coneixen personatges com en Yamsha i en Puar, l'Oolong, en Krilin, en Follet Tortuga, etc.

2a Part: El gran Torneig d'arts marcials
En aquesta altra després de l'entrenament amb en Follet Tortuga, Goku, Krilin i el mateix Follet Tortuga, sota el nom de Jackie Chun, participen en el gran torneig d'arts marcials. Després de diversos combats arriba la Gran Final entre en Goku i en Jackie Chun (Follet Tortuga). Guanya es clar en Follet Tortuga pero per fer-ho va haver de destruir la Lluna que feia efecte sobre en Goku transformat en mico gegant. Consta de 15 capítols.

3a Part: El exèrcit de la cinta vermella
Aquí en Goku haurà de lluita contra l'exèrcit Red Ribbon (cinta vermella) que intenta apoderar-se de les Boles màgiques per poder complir els seus foscos desitjos. Aquest exèrcit està disposat a tot per tal d'aconseguir el que vol i envia tot el que té contra en Goku però tot i així ell aconsegueix recuperar les Boles de Drac i desfer-se d'aquest exèrcit que feia por a tothom.
En aquesta saga apareix la germana d'en Follet Tortuga, la Baba, a més a més, trobem també l'avi d'en Goku en Son Gohan (d'aquí el nom del seu primer fill) i molts d'altres. Consta de 49 capítols.

4a Part: El 22è Torneig d'arts marcials
En aquesta quarta part Goku ressucita el Pare d'Upa un petit indi que viu sota la Torre Sagrada a més a més visita la Terra dels Déus. En el torneig lluia amb en Krilin i en Yamsha contra els deixebles de l'enemic d'en Follet Tortuga. Aquests dos personatges són en Xaos i en Ten-shin-han, que han estat duent males accions per enriquir-se amb la gent dels pobles a base d'enganys i estafes. En aquest torneig tampoc en Goku guanya però guanya dos nous amics: el mateix Ten-shin-han i en Chaos.
Consta de 22 capítols.

5a Part: L'arribada de Satanás Cor Petit
En aquesta part de la saga en Goku s'enfronta amb en Satanàs Cor Petit (la part malvada d'en Kami-Sama). Després de molts esforços i sacrificis en Goku aconsegueix acabar amb en Satanàs , però sense saber-ho en Satanàs, abans de morir crea el seu fill i l'envia lluny perquè pugui crèixer i es pugui enfrontar a en Goku per poder venjar-lo. En aquesta part coneix en Yajirobai un home de les muntanyes que es creu molt fort, però a l'hora de la veritat sempre fuig cames ajudeu-me. Consta de 20 capítols

6a Part: El 23è Torneig d'arts Marcials
En l'última part de Bola de Drac es quan es troben en Goku, en Cor Petit (Fill) i el Venerable Kami-Sama (dins d'un cos humà), en el 23è torneig d'arts marcials. En aquest torneig en Goku es promet amb la Xi-xi. També coincideix amb la victoria d'en Goku sobre en Cor Petit el que suposa que en Goku va ser el campió del món d'arts marcials. Al final es veu com en Goku li dóna una mongeta màgica a en Cor Petit perquè pugui anar-se'n i poder lluitar més endavant.

Flaixbac

RAC 105